Tickets

Boek je online ticket voor een bezoek aan het Belle Epoque Centrum via de link onderaan deze pagina (klik op de afbeelding met vermelding 'aankoop tickets').

Het Belle Epoque Centrum is open van dinsdag tot en met zondag, van 14u tot 17u. Het laatste ticket wordt om 16u verkocht. Een bezoek aan onze tentoonstelling duurt gemiddeld één uur.

Hoe kan ik reserveren?

  • Je kan elk type ticket kopen. Bekijk op onze prijzenpagina of je recht hebt op een korting. Breng het bewijs voor korting mee. 
  • online via de link onderaan deze pagina 'aankoop tickets'
  • aan de balie van het Belle Epoque Centrum 
  • Het is niet mogelijk om tickets om te ruilen, te annuleren of terug te betalen.

Hoe kan ik betalen?
  • Als je online een ticket koopt kan je betalen via bancontact. Je krijgt het e-ticket via mail. Afhankelijk van je mailprovider kan het enkele minuten duren vooraleer je het ticket krijgt. Je kan het ticket printen of op je smartphone tonen aan de balie. 

Kies de gewenste datum en aankomsttijd (er zijn verschillende tijdsloten, per tijdslot worden er max. 20 personen toegelaten). Vink vervolgens het juiste ticket aan. Daarna kan je op een veilige manier afrekenen.

Opgelet! Respecteer het gekozen tijdslot. Voor een vlot verloop bij aankomst vragen wij om max. 5 min. vooraf aanwezig te zijn. Bij aankomst toon je je ticket aan de balie en wordt deze ingescand door de baliemedewerker.

We ontvangen graag je feedback over het verloop van je bezoek via ons evaluatieformulier via onderstaande link of via de link op onze startpagina: https://www.belleepoquecentrum.be/eloket/formulier/1 Deze feedback is waardevol voor ons en geeft ons de kans om onze werking verder te optimaliseren. Alvast bedankt!

Volg steeds de instructies van onze medewerkers op.

 Vestiaire, lockers en toiletten zijn gratis beschikbaar (inbegrepen bij een bezoek aan het Belle Epoque Centrum).