Suske en Wiske in het Belle Epoque Centrum

Suske en Wiske plannen deze zomer een reis naar Blankenberge. Samen met hun vrienden vieren ze hun 75-jarig bestaan, en dat doen ze niet onopgemerkt. Hun reis bestaat uit een groots opgezette binnen- en buitenexpo, waarbij verschillende facetten van Willy Vandersteens striphelden worden belicht. Het Lokaal Bestuur sloeg tijdens dit feestjaar 750 jaar Blankenberge de handen in elkaar met 3D World Fun & Magic en Standaard Uitgeverij. 

Aangezien Blankenberge over het grootste belle-époquepatrimonium aan de kust beschikt, kon ook het Belle Epoque Centrum niet ontbreken als locatie. Je maakt er een reis door de tijd en leert er Vitamietje kennen. Je ontdekt de striphelden in een échte belle-époquesetting.

Als je een ticket voor Suske en Wiske hebt gekocht, heb je recht op een gratis ticket voor het Belle Epoque Centrum. OPGELET! De unieke kortingscode wordt pas na 1 uur actief.

Tickets moet je online boeken via https://www.belleepoquecentrum.be/tickets

Kies hier de gewenste datum en tijdslot (maximum 6 personen per tijdslot toegelaten). Kies vervolgens het gewenste ticket (bijvoorbeeld je bent een volwassene, dan kies je het ticket 'volwassene').

Bij afrekenen kan je de kortingscode(s) van je Suske en Wiske ticket(s) toepassen: OPGELET! per ticket krijg je een unieke code die je telkens moet ingeven.

Na het invoeren van je kortingscode(s) komt het saldo op nul. 

Print je ticket af of toon deze aan onze balie op je smartphone.

Lees voorafgaand aan je bezoek goed onze maatregelen in kader van corona na: https://www.belleepoquecentrum.be/coronamaatregelen